TOP 5: A hét legkiválóbb használt autói

BecsiAutopark 0 Hozzászólás június 14, 2022

Lássuk, hogy mely járművek kerültek fel a listára a Bécsi Autópark kínálatából.

Infiniti Q60S

Kezdjük a sort az összeállítás legsportosabb verdájával: az Infiniti Q60S Coupe 405 lóerejét összkerékhajtás segít átvinni az aszfaltra, így nem meglepő, hogy a hétfokozatú automata váltóval szerelt japán gépezet kevesebb mint öt másodperc alatt gyorsul nulláról százra. Ha nem száguldásról van szó, hangtalanul suhan az úton, azaz kihasználhatjuk a Bose-hangrendszer teljes kapacitását – ez alighanem még a maximumra pörgetett motor hangerejét is könnyedén elnyomja. A burgundi vörös bőr belső már csak a cseresznye a hab tetején!

Chevrolet Orlando

Újabb jármű, amelyet automata váltóval szereltek, igaz a Dél-Koreából érkező egyterű egységén eggyel kevesebb fokozat szerepel. Persze, a 163 lóerős Chevrolet Orlando elsődleges erénye nem is a száguldás, sokkal inkább a szállítókapacitás: akár hét fő is helyet foglalhat az utastérben, kényelmükről és zökkenőmentes utazásukról pedig full bőr belső, digitális klíma, tempomat, valamint érintőképernyős multimédia és navigációs rendszer gondoskodik.

Mini Cooper 1.5 D

Már a színe is különleges, hiszen a British Racing Green a Mini sajátja, míg a szürke, kockás félbőr belső ugyancsak angolos hatást kelt. A szigetország szülötte igazi városi vagány, de hosszabb utazásokon is rendkívül takarékos, a turbó dízel motornak köszönhetően, amelyet egy hatfokozatú manuális váltó egészít ki. Mivel elsősorban városi használatra tervezték, fontos, hogy a legszűkebb helyeken is elférjen, jól manőverezhető legyen: az elöl és hátul lévő parkolóradarok, illetve a tolatókamera nagy segítséget nyújtanak ebben.

Mitsubishi Outlander PHEV 4×4

Ez a terepjáró nem a vadon sáros csapásainak bejárására készült… Hiába az összkerékhajtás, az ötszemélyes hibrid crossover aszfaltúton érzi igazán jól magát, ugyanakkor rövidebb túrákra és hosszú utazásokra is mindig kapható. Zöld rendszámos járműként jó pár helyen ingyenesen parkolhat, ami szintén nem elhanyagolható előny, ám hibrid voltának legnagyobb erénye mégsem ez, hanem a kiemelkedően jó fogyasztása.

Mercedes CLS 350

Igazi luxusautó, amely négy utas számára biztosít elképesztő kényelmet: full bőr belső, hatalmas lábtér, elektromos roló, ülésfűtés/szellőztetés, TV és még megannyi extra. A 252 lóerős, dízelmotoros, összkerékhajtású Coupe hétfokozatú automata sebességváltóval rendelkezik. Igazi terepe az autópálya, nem riad vissza a hosszabb utazásoktól, amelyekre egy ilyen járművel alighanem bárki szívesen elindulna!

Írjon hozzászólást!