TOP 5: A hét legkiválóbb használt autói

BecsiAutopark 0 Hozzászólás július 1, 2022

Lássuk, hogy mely járművek kerültek fel a listára a Bécsi Autópark kínálatából.

Audi Q7

A városi utak koronázott királya: az Audi Q7 valóságos státuszszimbólummá vált az elmúlt évtizedben, lenyűgöző erőt és magabiztosságot sugall, ahogy siklik a betonon. Persze, agresszíven is tud viselkedni, ha autópályás repesztésről vagy egy-egy gyorsabb előzésről van szó, a 272 lóerős dízelmotor nem hagy cserben. A 8 fokozatú automata váltóval és megannyi extrával felspécizett crossovert most te is megtekintheted és kipróbálhatod a Bécsi Autóparkban!

Kia Ceed

Dél-Korea nem csak az autó, de a high-tech kütyük gyártásában is nagyhatalomnak számít. Nem csoda, hogy a Kia legnépszerűbb modelljében minden elengedhetetlen elektronika megjelenik: sávtartó rendszer, parkoló radar, Bluetooth Hifi, tolatókamera, ütközésre figyelmeztető rendszer és még sok más! A 101 lóerős benzinmotorral és hatfokozatú manuális váltóval szerelt gépjármű ideális társ lehet a városban, sőt, annak határain túl is.

Renault Espace

A Renault Espace hű marad a nevéhez, hiszen valóban korlátlan teret biztosít utasai számára: öt személy a lehető legnagyobb kényelmet élvezheti a francia egyterű üléseibe süppedve. Nem is kérdés, hogy hosszabb utazásokhoz, nagycsaládos kirándulásokhoz az Espace a tökéletes választás. A Bose-hangrendszer, a négykerék-kormányzás vagy az adaptív tempomat mind-mind olyan extrák, amelyek csak tovább növelik a Renault családi csúzlijának értékét.

Audi A8

Matt külső, bőr belső – egy autó valódi macsóknak! Az S-Line sportcsomaggal szerelt, összkerékhajtású, napfénytetős Audi valódi igazi ritkaság, amely a piac egy igazán kis szeletét célozza meg, ám ott óriási sikert arat. A V6-os, 258 lóerős turbódízel motor biztosítja az erőt, míg a nyolcfokozatú automata váltó segít átvinni azt az aszfaltra. A tökéletes menettulajdonságokat mellé pedig elképesztő extra felszereltség is társul!

VW Passat

Gyermekes családok számára tökéletes alternatíva lehet a Volkswagen egyik legismertebb modellje, a Passat. A típus benzines, kombi kivitelű képviselője eddig rendkívül keveset futott, ezen azonban könnyedén lehet változtatni: valljuk be, ez az autó hosszú utazásokra, nem pedig garázsban dekkolásra termett. Ideje kihasználni a prémium felszereltség minden előnyét!

Írjon hozzászólást!