TOP 5: A hét legkiválóbb használt autói

BecsiAutopark 0 Hozzászólás július 14, 2022

Lássuk, hogy mely járművek kerültek fel a listára a Bécsi Autópark kínálatából.

Peugeot 607

Igazi kuriózum: Franciaországból érkezett és rögtön új kategóriát teremtett az oroszlános márka viszonylag rövid ideig gyártott modellje. A gazdaságos luxuslimuzin – már csak a megnevezésből kiindulva – nagy, kényelmes, elegánsnak mondható és az ára is jutányos. A Peugeot 607 gyártását több mint egy évtizede leállították, így különösen nehéz lecsapni egy jó állapotban lévő, karbantartott darabra – előtted azonban ott van a lehetőség!

Audi A5 Cabrio

Ez a kabrió egyenesen a gyártó futószalagjáról gördült be a kereskedésünkbe. A metál(sötét)kék járgány mindössze 3200 kilométert futott, négy fő számára nyújthat elképesztő élményt minden használat során, ráadásul gyári garanciával is rendelkezik. Az automata sebességváltónak és a 150 lóerős benzinmotornak köszönhetően, a kanyargós erdei utak és a hegyi szerpentinek bejárása felejthetetlen kaland lesz az új tulajdonos számára.

Citroen C3

A kis kékség idén már a huszadik születésnapját ünnepli, ám egyáltalán nem látszik meg rajta a kora: mindössze 152 ezer kilométerrel a tarsolyában, ez a szaladgálóautó még megannyi városi kaland vagy akár hosszabb utazás részese lehet. A 73 lóerős benzines erőforrás rendkívül takarékossá teszi a francia kisautót, amely akár friss jogsisok számára is ideális választás lehet, mint első saját négykerekű.

Volvo S90

Az egy-két évtizeddel ezelőtti francia luxus után, következzen napjaink egyik legjobb szedánja. Göteborg szülötte a Volvo S90, amelyet benzines és elektromos motor is hajt, a két erőforrás lóerőinek együttes száma pedig nem kevesebb mint 320. A nyolcfokozatú automata váltóval szerelt jármű eddig összesen 34 ezer kilométert tett meg, új tulajdonosa azonban ennél minden bizonnyal jóval többet használja majd. Miért? Mert ebben az autóban annyi extra található, hogy pár szóban lehetetlen lenne leírni – ezt élőben, személyesen kell látni és megtapasztalni!

Ford C-Max

Újabb benzines-elektromos járgány, ám ezúttal egy egyterű, amely zöld rendszámának hála bárhol ingyenesen parkolhat, míg elektromos motorja a remek fogyasztási értékekről gondoskodik. A mindössze 105 ezer kilométert futott, automata sebességváltóval szerelt, metálfekete, kitűnő állapotú, családokra optimalizált autó panorámatetővel és megannyi egyéb extrával igyekszik belopni magát a vásárlók szívébe.

Írjon hozzászólást!