TOP 5: A hét legkiválóbb használt autói

BecsiAutopark 0 Hozzászólás július 28, 2022

Lássuk, hogy mely járművek kerültek fel a listára a Bécsi Autópark kínálatából.

BMW 116i

Valódi kis városi méregzsák, akit néha el kell vinni egy-egy hosszabb száguldásra, hogy igazán jól érezze magát. Az elmúlt tíz évben, egy esztendő alatt átlagosan tízezer kilométert tett meg, ennél azonban jóval többre is képes: hátsókerékhajtással, 136 lóerős benzinmotorral és nyolcfokozatú automata váltóval felszerelve, ezt a járgányt öröm vezetni! Tégy egy próbát vele és vidd el egy tesztkörre a Bécsi Autóparkban!

Opel Zafira

Családi utazásokhoz aligha találhatunk jobb társat az Opel egyterűjénél. A kilenc esztendős Zafira rendkívül keveset futott, 79 ezer kilométert „pakoltak bele” eddigi tulajdonosai, nem csoda, hogy kitűnő állapotnak örvend. A 140 lóerős benzinmotor erejét egy hatsebességes automata váltó viszi át az aszfaltra, gondoskodva arról, hogy a hosszú túrák előtt/alatt ne az utazás legyen a legnagyobb kihívás!

BMW X1

Lenyűgöző darab! A müncheni márka városi terepjárójának állapotára és felszereltségére sem lehet panasz. Már messziről szemet szúr a sötétszürke fényezés, illetve a gyönyörű, gyári könnyűfém felnik, amelyek kifejezetten sportos megjelenést kölcsönöznek az X1-nek. A turbós dízelmotornak és az általa produkált 143 lóerőnek köszönhetőn, a városi autózás mellett, az autópályás száguldás is óriási élmény lesz ezzel a járgánnyal. Terepre viszont nem érdemes kimerészkedni vele, még az összkerékhajtás

Nissan Qashqai

A Nissan márka egyik megmentője volt a Qashqai, melynek első szériája nagyon rövid idő alatt óriási népszerűségre tett szert. A link alatt lapuló, 2017-ben gyártott modell azonban már a második szériához tartozik, amely tovább öregbítette az elődök jó hírét. A 116 lóerős, elsőkerék hajtású, hatsebességes manuális váltóval szerelt városi terepjáró keveset, mindössze 92 ezer kilométert futott eddig, utasainak azonban biztosan nem volt panasza a kiemelkedő felszereltségre, amihez – a napfénytetőnek, a metálfényezésnek és a könnyűfém felniknek köszönhetően – megragadó külső is társul.

Audi Q7

A városi utak koronázott királya: az Audi Q7 valóságos státuszszimbólummá vált az elmúlt évtizedben, lenyűgöző erőt és magabiztosságot sugall, ahogy siklik a betonon. Persze, agresszíven is tud viselkedni, ha autópályás repesztésről vagy egy-egy gyorsabb előzésről van szó, a 272 lóerős dízelmotor nem hagy cserben. A 8 fokozatú automata váltóval és megannyi extrával felspécizett crossovert most te is megtekintheted és kipróbálhatod a Bécsi Autóparkban!

Írjon hozzászólást!