Szolgáltatásaink: Egy év garancia minden használt autóra

BecsiAutopark 0 Hozzászólás augusztus 3, 2022

Vásárolj a Bécsi Autóparkban, ahol minden gépjárműre 12 hónap garanciát vállalunk.

A készpénzes autófelvásárláson túl, a Bécsi Autópark megannyi hasznos extra szolgáltatást nyújt vásárlói számára, ráadásul ezek egy része teljesen ingyenes. Az eredetiségvizsgálat pont nem ebbe a kategóriába tartozik, ugyanakkor az ügyfél potom pénzért tudhat meg megannyi hasznos információt autójáról vagy motorkerékpárjáról.

Természetesen, a kereskedés kínálatában helyet kapó gépjárművek mind átestek a hatósági eredetiségvizsgán, valamint egy alapos külső-belső tisztításon, amelynek végén minden autó és motor ózonos fertőtlenítésben részesül, ezzel is szavatolva a lehető legnagyobb tisztaságot és a maximális sterilséget.

Gépjármű parkunk életkora a magyarországi használt autóparkok átlagéletkoránál jóval fiatalabbnak mondható, főleg újszerű, keveset futott, sérülésmentes és ellenőrizhető múltú gépjárműveket forgalmazunk, amelyek mindegyikére az eladás napjától számított 12 hónapig garanciát vállalunk, sőt, egyes – szinte vadonatúj – autók esetében még a gyári garancia is érvényben van.

Ezen kívül minden, az autó adásvételhez szükséges, dologban tudunk segíteni, legyen szó bizományos értékesítésről, lízing ügyintézésről, biztosításról, honosításról, vizsgáztatásról vagy átírással kapcsolatos ügyintézésről, munkatársaink a rendelkezésükre állnak.

Válassza a Bécsi Autóparkot, ha tökéletes állapotban lévő, egy év garanciával rendelkező gépjárművet szeretne!

Írjon hozzászólást!