Használt autó vásárlás: 3 kérdés, 3 válasz – I. rész

BecsiAutopark 0 Hozzászólás március 26, 2024

Használt autó vásárlás előtt állsz, de még nem döntötted el, hogy egy autókereskedés kínálatából akarsz válogatni, vagy magánszemélyek hirdetései között böngésznél? Igyekszünk segítő kezet nyújtani és felelni néhány fontos kérdésre, amelyek befolyásolhatják a végső elhatározást – a Bécsi Autóparkban a vásárlók elégedettsége az első!

Megbízható, ha kereskedésből vásárolok használt autót?

Természetesen, erre tökéletes bizonyíték a 12 hónapos garancia, amely minden 15 évnél fiatalabb és 300 ezer kilométernél kevesebbet futott használt gépjármű esetében jár. Persze a Bécsi Autópark ennél többet is kínál, például villámgyors kapcsolatfelvételt és időpontegyeztetést, valamint akár autóbeszámítás is lehetséges – ezekkel egy magánszemélytől vett használtautó esetében nem mindig lehet számolni. A megbízhatóság és a minőség a Bécsi Autópark alapvető értékei között szerepelnek, éppen ezért a vásárló saját szerelője is átvizsgálhatja az eladó járművet az üzlet megkötése előtt, sőt az eredetiségvizsgálat akár (szombaton is) azonnal elvégezhető a helyszínen.

Miért jobb használtautó kereskedésből vásárolni?

Gyorsaság, megbízhatóság, minőség, garancia: négy szó, amely rendkívül fontos használt autó vétel során, a Bécsi Autópark profi csapata pedig mindegyiket biztosítja az ügyfelek számára. Kereskedésünk minden hétköznap (9:00-17:00), valamint szombaton (9:00-14:00) is nyitva tart, ebben az időszakban telefonon (06 1 448 9864), e-mailben (info@becsiautopark.hu) és személyesen (Budapest 1037, Bécsi út 240.) is elérhetők vagyunk. A megfizethető árak, a prémium minőségű autók, a gyors és professzionális ügyintézés, valamint az ajándék garancia már több ezer elégedett – visszatérő – ügyfelet vonzott kereskedésünkbe.

Hol találhatok megbízható használtautó-kereskedést?

Nem kell tovább keresgélned, már meg is találtad! Használt autó vétel garanciával, készpénzes gépjármű felvásárlás, eredetiségvizsgálat, lízing ügyintézés, nálunk mindent meglelsz egy helyen. Találd meg álmaid autóját a Bécsi Autóparkban!

Írjon hozzászólást!