Autófelvásárlással köszöntöttük a tavaszt!

BecsiAutopark 0 Hozzászólás március 29, 2024

Elkezdődött a tavaszi pezsgés: remek időjárással, ragyogó napsütéssel és óriási autófelvásárlási kedvvel indult a március. A Bécsi Autópark csapata sem tétlenkedett, hiszen az elmúlt majd’ három hétben közel harminc használt autó érkezett kereskedésünkbe, a tavaszi készpénzes autófelvásárlás akciónk sikerességének köszönhetően.

A kis fogyasztású használt autók listája a Peugeot 308, Toyota Avensis, Toyota Corolla trióval bővült, a használt luxusautó kategóriájába olyan csúcsgépek kerültek, mint a BMW 520d, a BMW 530e, illetve a Mercedes-Benz C 200, míg a használt terepjáró szegmensben a nagy német hármas tagjai, a BMW X1, az Audi Q3, valamint a Mercedes-Benz GLA 220d kaptak helyet. Természetesen, a Kia népszerű modelljei (Ceed, Sorento) sem hiányozhattak, ahogy más távol-keleti gyártók – Mazda, Honda, Hyundai – is feltűntek a kereskedés palettáján.

Használt autó garanciával, kevés kilométerrel? Nos, a márciusban hozzánk kerülő járművek több mint felére érvényes a Bécsi Autópark által ajándékba adott 12 hónapos garancia, azaz ezen használt autók 15 évnél fiatalabbak és 300 ezer kilométernél kevesebbet futottak, valamint már nem érvényes rájuk a gyári garancia.

A teljes tökéletességet hajszolók számára is van egy jó hírünk: közel húsz autónk került be a JóAutók.hu Válogatott JóAutók promóciójába, amely a következőket jelenti minden egyes gépjármű esetében:

  • A JóAutók saját műszaki szakértője kiválasztja a kampányban részt vevő autókat.
  • A független szakértő 360 pontos állapotfelmérést végez a járműveken.
  • A szakértő részletesen ismerteti a kapott eredményeket, hibákkal együtt bemutatja az autókat.
  • Szakértői véleményét akár 3 év garanciával szavatolja.

Ez azt jelenti, hogy ezen használt járművek esetében, szalonautóhoz közeli, akár 98-99%-os állapotról beszélhetünk, amit a szakember által végzett felmérés támaszt alá. Nem csoda, hogy a promóció első két hetében több – a kampányban szereplő – autó is új gazdára lelt. És nem ők voltak az egyetlenek! Pezsgett a használtautó piac, a büszke tulajdonosok közül pedig többen is elégedetten készíttettek egy fotót új büszkeségükkel. Most rajtad a sor: találd meg álmaid autóját a Bécsi Autóparkban!

Írjon hozzászólást!