Hosszabb nyitvatartás, óriási használt autó kínálat, 12 hónap garancia

BecsiAutopark 0 Hozzászólás április 5, 2024

A húsvéti hosszú hétvégén történt óraátállítás a Bécsi Autópark nyitvatartására is hatással volt. A hosszabb nappalokra való tekintettel, kereskedésünk ezután 17 óra helyett, 18 órakor zárja kapuit, azaz egy órával tovább tart a használtautó eladás, illetve felvásárlás. Sőt, továbbra is minden második szombaton – magánszemélyek és autókereskedők által is igénybe vehető – eredetiségvizsgálat várja a Bécsi úti telephelyre betérőket.

A napos, már-már nyári idő alighanem a vásárlási kedvet is meghozta, hiszen megannyi eladó használt kocsi talált gazdára az elmúlt két hétben. Minden bizonnyal elégedettek voltak az ajándék 12 hónapos garanciával a használt SUV és crossover rajongók, hiszen a Honda CR-V, a Volvo XC40 és a Ford Kuga esetében is zökkenőmentesen zajlott az értékesítés. A használt luxusautó kategóriájába tartozik a Volvo V90, míg az eladott kis fogyasztású használt autók listája egy fekete Kia Ceeddel bővült.

A legjobb áron kínált, hófehér BMW 118i-nek nem lehetett ellenállni, ráadásul a használt sportautó piac is igencsak felpezsdült két német csúcsgépnek köszönhetően. Az éjfekete párducként suhanó, könyörtelen kanyarvadász hírében álló Audi TT Coupe méltó ellenfélre találhatna a felmérgesített Mercedes-Benz A 220 AMG személyében – két kiváló járművel gazdagodtak a boldog tulajdonosok.

A Válogatott JóAutók promóció előnyeit kihasználó vásárlók szintén szuper kocsik közül szemezgethetnek, a folyamatosan bővülő kínálat pedig lenyűgözően sokrétű! Családi autók használtan, jó állapotban? Használt autó garanciával, kevés kilométerrel? Szalonautóhoz közeli, akár 98-99%-os állapot, amit szakember által végzett, 360 pontos felmérés támaszt alá? Nálunk mindenki megleli, amit keres: válogass óriási jármű-portfóliónkból és találd meg álmaid autóját a Bécsi Autóparkban!

Írjon hozzászólást!