Használt autó vásárlás: 3 kérdés, 3 válasz – II. rész

BecsiAutopark 0 Hozzászólás április 13, 2024

Használt autó vásárlás előtt állsz, de aggódsz a jármű múltja és jelenlegi állapota miatt? Egy megbízható kereskedés kínálatából válogatnál a legjobb áron, valamint a garancia is a legfontosabb szempontok közé tartozik? Jó helyen jársz: igyekszünk segíteni és felelni néhány fontos kérdésre, amelyek felmerülhetnek benned a keresés során – a Bécsi Autóparkban a vásárlók elégedettsége az első!

Hogyan ellenőrizhetem a használt autó múltját?

Használt gépjármű vásárlás esetén nem árt tisztában lenni az autó előéletével. Számos cég van, amely – kisebb-nagyobb összegért cserébe – segíthet a legfontosabb adatok kiderítésében, ugyanakkor létezik egy egyszerűbb és jutányosabb (pontosabban: teljesen ingyenes) megoldás is. Az Ügyfélkapu rendszerét használva pár kattintással minden fontos információt (például: alapvető műszaki adatok, tulajdonosok száma, eredetiségvizsgálat(ok) dátuma, műszaki vizsgák képei, futásteljesítmény, kártörténet) megtudhatsz az adott autóról, amik segítenek a tudatos döntés meghozatalában.

Hogyan kerülhetem el a leharcolt használt autók megvásárlását?

Az Ügyfélkapun keresztül lekérhető adatokon túl, a szakértők véleménye is fontos egy-egy eladó gépjármű esetében. Természetesen, a használtautó kereskedések, illetve a hirdetéseket összesítő internetes portálok is a jó állapotban lévő járműveket részesítik előnyben. Elég csak megnézni a JóAutók.hu Válogatott JóAutók kampányának négy lépését:

  • A JóAutók saját műszaki szakértője kiválasztja a kampányban részt vevő autókat.
  • A független szakértő 360 pontos állapotfelmérést végez a járműveken.
  • A szakértő részletesen ismerteti a kapott eredményeket, hibákkal együtt bemutatja az autókat.
  • Szakértői véleményét akár 3 év garanciával szavatolja.

A promócióban szereplő használt járművek esetében tehát nemhogy „leharcoltságról”, de szalonautóhoz közeli, akár 98-99%-os állapotról beszélhetünk, amit szakember által végzett felmérés támaszt alá.

Hogyan vásárolhatok használt autót garanciával?

Csak garanciális használt autó érdekelne? A Bécsi Autópark ajándéka, a 12 hónapos garancia minden 15 évnél fiatalabb és 300 ezer kilométernél kevesebbet futott gépjárműre érvényes, amennyiben az már nem rendelkezik gyári garanciával. Nem titok, kereskedésünk kínálatának nagy része ebbe a kategóriába esik! Találd meg álmaid autóját a Bécsi Autóparkban!

Írjon hozzászólást!