Használt autó értékesítés: a BMW volt az elmúlt hét slágere

BecsiAutopark 0 Hozzászólás április 21, 2024

Április harmadik hetében a használt autó értékesítés került a középpontba, miután a Bécsi Autópark irodájában egymásnak adták a kilincset a vásárlók, hogy a legjobb áron csapjanak le az ajándék 12 hónapos garanciával rendelkező használt járművekre. Persze nem csak eladás, hanem használt autó felvásárlás terén is aktív volt kereskedésünk csapata, így rengeteg újdonság közül válogathatnak a Bécsi út 240. felé járó érdeklődők.

Használt autó értékesítés: BMW 216d

Használt autó értékesítés és felvásárlás

Folytatódik a tavaszi nyüzsgés, pezseg a használtautó piac, középpontba kerültek a BMW-k. A bajorországi autógyártó különböző modelljei nagyon jól mentek az elmúlt hetekben, hiszen a BMW 118i, valamint a BMW 216d is gazdára lelt – mindkét keveset futott autó valódi terepe a városi közlekedés. A szintén elkelt BMW 520d már egészen más tészta: ez a nagyvad főleg az autópályán érzi jól magát, kiváló – használt – családi autó hírében áll, egyenesen rajong a hosszabb túrákért.

Utánpótlásból sem volt hiány, hiszen a frissen érkező járművek közül egy BMW 118d-vel – valamint a BMW-konszernhez tartozó Mini Cooperrel – bővült a kis fogyasztású használt autók listája, míg a BMW X1-et M-sportcsomaggal szerelték fel, ami garancia a harapósságra.

Használt autó értékesítés: BMW 520d

Óriási kínálat vár a Bécsi Autópark telephelyén!

A Válogatott JóAutók promócióban szereplő autók közül egy-egy Opel Combo, Volkswagen Golf, illetve Honda CR-v talált új gazdára, azonban még huszonöt darab, szakember által 360 ponton átvizsgált, szalonautóhoz közeli állapotban lévő jármű vár vevőre, például az alább látható BMW X2 is! A kínálat pedig folyamatosan bővül: tartsd szemmel hirdetéseinket, valamint a közösségi média oldalainkat és találd meg álmaid autóját a Bécsi Autóparkban!

Használt autó értékesítés: BMW X2

Írjon hozzászólást!