Használt autó vásárlás: 3 kérdés, 3 válasz – III. rész

BecsiAutopark 0 Hozzászólás április 27, 2024

A használt autó vásárlás nem mindig egyszerű, sőt: első lépésként meg kell határozni a megfelelő árkategóriát, ki kell választani az ebbe a keretbe beleférő márkát és modellt, majd a használtautó kereskedést, ahol kiváló kínálat, segítőkész csapat, gyors ügyintézés, valamint megfizethető használt gépkocsi-kínálat vár. A Bécsi Autóparkban mindezt megtalálod, ráadásul még néhány fontos kérdésre is választ adunk, mielőtt a legjobb áron lecsapnál az új járgányodra!

Melyek a legmegbízhatóbb használt autó márkák?

Alighanem minden ember azt szeretné, hogy a megvett gépjármű minél tovább hiba nélkül üzemeljen, ne hagyja őt cserben a mindennapokban: azaz a megbízhatóság rendkívül fontos faktor használt autó vásárlás során. A Bécsi Autópark kínálatában jelenleg több mint 30 márka képviselői várnak új gazdára, így az olcsó használtautó és használt luxusautó között minden kategóriában képviseltetjük magunkat. A legnépszerűbb márkák közé pedig a legnagyobb német (BMW, Audi, Mercedes-Benz, Opel, VW), francia (Renault, Peugeot, Citroen), skandináv (Volvo), cseh (Skoda) és távol-keleti (Hyundai, KIA, Lexus, Toyota, Mitsubishi, Nissan, Honda, Mazda, Suzuki) autógyártók tartoznak – amelyek megbízhatósága sok-sok teszttel bizonyított.

Használt autó: Nissan X-Trail

Megbízható, ha kereskedésből vásárolok használt autót?

Természetesen, erre tökéletes bizonyíték a 12 hónapos garancia, amely minden 15 évnél fiatalabb és 300 ezer kilométernél kevesebbet futott használt gépjármű esetében jár. Persze a Bécsi Autópark ennél többet is kínál, például villámgyors kapcsolatfelvételt és időpontegyeztetést, valamint akár autóbeszámítás is lehetséges – ezekkel egy magánszemélytől vett használtautó esetében nem mindig lehet számolni. A megbízhatóság és a minőség a Bécsi Autópark alapvető értékei között szerepelnek, éppen ezért a vásárló saját szerelője is átvizsgálhatja az eladó járművet az üzlet megkötése előtt, sőt az eredetiségvizsgálat akár (szombaton is) azonnal elvégezhető a helyszínen.

Mennyibe kerül az eredetiségvizsgálat és hol végezhető el?

A hatósági eredetiségvizsgálat ára az adott személygépkocsi vagy motorkerékpár hengerűrtartalmától függ: előbbi esetben 17 000 és 20 000 forint között változik, míg a kétkerekűeknél 15 500 és 17 000 forint közti díjat kell befizetni. Havonta két alkalommal szombati eredetiségvizsgálatra is lehetőség nyílik, ennek ára egységesen 25 000 forint. Azt pedig talán mondani sem kell, hogy a hatósági eredetiségvizsgálat a Bécsi Autóparkban is elvégezhető!

Eredetiségvizsgálat ártábla

Írjon hozzászólást!